dilluns, 5 de novembre del 2012

Setmana decisiva

Una vegada revisades i penjades al blog totes les Fotofilosofies presentades per l'alumnat de 4t d'ESO, ha arribat el moment decisiu de l'activitat. Finalment se n'han presentat 55, de les quals es presentaran al concurs 54,  i totes amb possibilitats de fer una bona representació per l'escola

Però és durant aquesta setmana, i fins el dijous dia 8 de novembre, que l'alumnat de Secundària, professorat, personal de l'escola i totes les famílies que així ho desitgin, podran votar per aquelles 3 que considerin més adients per representar a l'escola en la Mostra de Fotofilosofia d'enguany. L'exposició estarà situada a recepció i el nombre de Fotofilosofies que aportarà l'escola serà de 6 en total, que seran les més votades. Els resultats finals es donaran a conéixer durant el cap de setmana.

Valorar, doncs, MOLT positivament la implicació i les ganes que ha posat l'alumnat a l'hora de participar en l'activitat. Les pautes donades s'han seguit per la gran majoria perfectament, han estat en permanent contacte pels dubtes que s'han anat generant i han respost, així, a les espectatives generades amb el grup. 

Felicitacions per la feina ben feta i molta sort a tothom!