diumenge, 11 de novembre de 2012

Eureka!!

Eureka, del grec εὕρηκα, héurēka, és una expressió que vol dir "ho he trobat!", "ho tinc!", entès com el fet d'haver descobert o tenir els resultats esperats d'alguna cosa.

Aquesta famosa exclamació va ser atribuida al matemàtic, astrònom i filòsof Arquímedes quan va descobrir que "un cos insoluble total o parcialment submergit en un fluid (líquid o gas) en repòs rep una força de baix cap a dalt igual al pes del volum del fluid que desallotja". Aquest concepte és el que coneixem avui dia com a densitat.

A propòsit, però, del mot "Eureka" i del seu significat, dir que nosaltres també podem fer aquest clam, doncs per fi tenim els resultats de les votacions de les Fotofilosofies!!

Com ja comentàvem en el post anterior, ha estat molt i molt renyit tot fins a l'últim moment. Ara sí, i sense més preàmbuls, els resultats són els següents:

Nº Votants: 104
Votacions: 312
Escrutat: 100%

1a FOTOFILOSOFIA: 3. Som nosaltres qui controlem el temps, o és ell qui ens controla a nosaltres? de l'Andrea Díez, amb 24 vots, un 23,07%

2a FOTOFILOSOFIA: 12. Estem obligats a anar tots cap a la mateixa direcció? de la Michelle Domínguez, amb 22 de vots, un 21,15%

3a FOTOFILOSOFIA: 9. Tot i sabent que no tot és per sempre, per què valorem les coses quan ja les hem perdut? de la Kati Lunina, amb 21 vots, un 20,19%

4a FOTOFILOSOFIA: 45. Realment coneixem les persones o som simples etiquetes? pel Gerard López, amb 17 vots, un 16.3%

5a FOTOFILOSOFIA: 8. Com els podem arribar a estimar tant? de la Kati Lunina, amb 15 vots, un 14,42%

6a FOTOFILOSOFIA: 6. I si la vida és una obra de teatre que no admet assaigs? de la Kati Lunina, amb 14 vots, un 13,46%

Felcitats a tots i a totes per la feina ben feta, i en especial a l'alumnat escollit per representar l'escola amb les seves fotofilosofies.